Klubmodul henter siden
(680) Livredning
Info

Livredning:

Træning i livredning er sjovt, lærerigt og til tider hårdt. Udover at træne livredning vil du også blive en bedre svømmer. Holdet træner både livredningsprøver samt de mange forskellige konkurrenceformer der findes indenfor livredning så alle unge som voksne kan føle sig udfordret. Livredning er et godt alternativt til den traditionelle svømmetræning. Holdet er for alle 12 år og opefter.

Læs mere om kontingent og vilkår:

Kontingent og vilkår

I Vandhuset bruges elektronisk armbånd til adgangskontrol, samt til at aflåse skabe i omklædningsrummene. Hvis svømmeren allerede har et armbånd fra sidste sæson kan dette genbruges ellers kan et nyt købes i receptionen til svømmehallen for 50kr.

Armbånd administreres af DGI Huset Panteren. Læs mere på følgende link:

DGI - Armbånd for foreninger

Læs mere
Livredning: Træning i livredning er sjovt, lærerigt og til tider hårdt. Udover at træne livredning vil du også blive en bedre svømmer. Holdet træner både livredningsprøver samt de mange forskellige konkurrenceformer der findes indenfor livredning så alle unge som voksne kan føle sig udfordret. Livredning er et godt alternativt til den traditionelle svømmetræning. Holdet er for alle 12 år og opefter.
Startdato
31.08.2020
Slutdato
21.06.2021
Tid/Sted
Mandag 20:00-21:00 DGI Vandhuset Panteren, 25 m bassin
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 680,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1360,00 kr.
Næste rate forfalder
10.01.2021 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.