Guld Sponsor

Velkommen til Vordingborg Svømmeklub

 
Følg os på Facebook

 
Sponsoraftale med OK benzin

Vordingborg Svømmeklub har indgået sponsoraftale med OK benzin. Støt klubben ved at oprette et
benzinkort og tilknyt Vordingborg Svømmeklub som lokal sponsorklub. Hvis du allerede har et kort
(enten privat eller erhverv), kan du nøjes med at opdatere dine oplysninger på hjemmesiden.

Det er gratis at oprette! Tak for støtten!

http://www.ok.dk/privat/ok-og-sporten/

 

 

Open Water - August og September.

 

Den 5. august stod den på Amager Open Water, som var første stævne efter sommerpausen i juli. Alle de år vi har deltaget her, har der

 næsten altid været garanti for meget blæst, bølger, strøm og et gyngende Øresund. I år var ingen undtagelse !! Helle deltog ikke i år, da hun næste morgen skulle svømme Præstø Fjord på 4720 meter. Jeg tog 5 km. på Amager. Vi startede inde i Lagunen og svømmede ud i Øresund, forbi badeanstalten Helgoland, et stort dykkerområde og ind i Lagunen igen i Amager Strandpark. tiden 1.t. 22,44 min. og en 13. plads med lange arme.

Søndag eftermiddag den 12. august, var sommeren ikke blevet meget bedre, da Helle og jeg skulle ud på 3 km. til de Nordiske mesterskaber i Middelfart. Blæst, strøm og pæne bølger i Lillebælt og svær bane at orientere sig på i det vejr. Ved dette Nordiske mesterskab for senior og masters, var vi inddelt i vores aldersgrupper med 5 års interval, 25 - 29 år, 30 - 34 år. osv..... Efter en del padlen forgæves og kamp med konkurrenterne, blev Helle Nordisk Mester i tiden 52,32 min. Super flot !! Jeg måtte holde mig uden for medalje rækken på en 4. plads i tiden 51,00 min., Nordisk mester her blev Mette Jakobsens bror, Bo Jakobsen.

Helle tog selv til Vejle Fjord Svøm den 20. august. Her blev deltagerne sejlet fra målområdet over til den anden side af fjorden, ikke langt fra broen og skulle svømme 1.400 m. over til stranden. Her blev Helle ligeledes nr. 1 og tiden var 23.01.

Den 26. august blev det så tid til den største Open Water event i dansk vand, nemlig Christiansborg Rundt. Over 4.000 deltagere stillede til start.

De første svømmere var fra div. landshold og svømmede LEN Europa Cup på 6 km. Dernæst alle os andre, som svømmede en gang rundt i kanalerne i indre by, rundt om Christiansborg og er på 2 km., samt et holdkap løb på 4 * 500 m. Vejret var sgu helt perfekt, en tæt på sommerdag med sol, skyer og ingen vind og vandet 18 - 19 grader lækkert. Igen var vi inddelt i vores masters aldersgrupper på 5 års interval. Vi startede ca. 65 svømmere i hvert heat ude i havnebassinet foran den Sorte Diamant.

Atter en weekend, hvor Helle løb med førstepladsen i sin gruppe for damer ud af 131, i tiden 30.19 min. Sammenlagt af alle kvindelige deltagere blev Helle nr. 35 ud af 1.436 kvinder. Jeg blev nr. 11 ud af 300 herrer i min gruppe i tiden 30.01 min. og sammenlagt nr. 99 ud af 1.657 herrer.

Super kanalrundfart !

Dagen efter den 27. august, kunne Helle ikke styre sig og tog selv over til Aarhus Open Water - Lasertryk. Her var det meget bedre vejr end sidste år og næsten ingen brandmænd. Helle tog distancen på 6 km. og blev nr. 3 i tiden 1.t.47,27 min.

Søndag den 9. september oprandt desværre det sidste stævne i Open Water kalenderen for os. Esrum Open Water, som siger sig selv, foregår i Esrum sø, Danmarks næststørste sø, 7 - 8 km. lang og 18 meter dyb på steder. DMI havde lovet regn hele dagen, men vi kom op til ophold i vejret, solstrejf og skyer og frem for alt stort set ingen vind. Her klædes om ude i det fri, som så mange andre stævner, i mål området. Herefter går vi 10 - 15 min. gennem skoven og om i Frede og Marys baghave ved Fredensborg slot, hvor vi starter ved Kongebroen og svømmer næsten helt tværs over søen, inden vi vender badehætten ind mod mål, 3 km. i alt. Til dette stævne er der et kæmpe spænd i aldersgrupperne. Helle blev nr. 3 i tiden 51,26 min. og jeg blev nr. 10 i tiden 50,53 min. Ca. 300 svømmere deltog på 3 forskellige distancer.

Vi tager sikkert et par pas til i Nordhavnen og supplere med indendørsbassinet, inden det er helt slut udendørs.

Jan Nielsen
Masters
12/9-2017 
 

 

 
 
  
Broen Danmark

Husk at"Broen Danmark" hjælper udsatte børn til en aktiv fritid>>>> broen-danmark    
 
 

 
Holdtilmelding
 
Tryk på "holdtilmelding" i menulinjen for at finde det ønskede hold.