Info

Begynder - lav ende

Den første del af sæsonen på begynderholdet går med at samle op på, hvad svømmeren har lært på Leg og Plask, det vil sige at få alle børnene i vandet. Dernæst påbegyndes indlæringen af crawl og rygcrawl. Undervejs vil der også blive lagt vægt på raketstarter, spring i vandet både i lav og dyb ende samt begyndende hovedspring. Der bliver også undervist lidt i butterfly på lavt niveau. Målet er at smide bælte og vinger sidst på sæsonen. I slutningen af sæsonen vil der også blive lagt vægt på livredning og selvredning i børnehøjde igennem øvelser, som svømmerne kender i forvejen.

Begynder - lav ende er til de svømmere der måske ikke er så glade for at skulle svømme på det dybe vand.

Vandet i sportsbassinet kan føles rigtig koldt selvom man er aktiv i vandet. Det kan derfor være en god ide at benytte en våddragt til børn for at holde varmen.

Læs mere om kontingent og vilkår:

Kontingent og vilkår

I Vandhuset bruges elektronisk armbånd til adgangskontrol, samt til at aflåse skabe i omklædningsrummene. Hvis svømmeren allerede har et armbånd fra sidste sæson kan dette genbruges ellers kan et nyt købes i receptionen til svømmehallen for 50kr.

Armbånd administreres af DGI Huset Panteren. Læs mere på følgende link:

DGI - Armbånd for foreninger


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Begynder Hold - Lav ende - (203)
Tirsdag Tid: 16:00 - 16:30
Sted: DGI Vandhuset Panteren, Lav bassin
Svømmeskole træner: Mette Jensen /
Instruktør: Mette Jensen /
Hjælpeinstruktør: Signe Gyldenkærne /
Afkrydser: Mette Jensen /
Her bliver der lagt vægt på at få skabt tryghed omkring det at komme i vandet samt tilvænning til at færdes i vandet. Der vil samtidig blive fokuseret på at skabe fremdrift på forskellige bevægelsesmåder med arme og ben. I slutningen af sæsonen vil der også blive lagt vægt på livredning og selvredning i børnehøjde igennem øvelser, som svømmerne kender i forvejen. Undervisningen foregår med bælte og vinger. Leg & plask - dyb ende er for de svømmere på 5-7 år, som er trygge ved at være i vandet. Vandet i sportsbassinet kan føles rigtig koldt selvom man er aktiv i vandet. Det kan derfor være en god ide at benytte en våddragt til børn for at holde varmen. Begynder, lav ende: Er til de svømmere, der måske ikke er så glade for at skulle svømme på det dybe vand. Begynder lav ende: Er til de svømmere der måske ikke er så glade for at skulle svømme på det dybe vand.
Periode: 01.09.2020 - 22.06.2021
Tilmeldte: 8/14
Rater: 2
Ratepris: 640 kr.
Engangsbeløb 1360 kr.
Tilmeld

Begynder Hold - Lav ende - (209)
Fredag Tid: 16:00 - 16:30
Sted: DGI Vandhuset Panteren, Lav bassin
Svømmeskole træner: Gustav Bumbech Frederiksen /
Hjælpeinstruktør: Esther Grahtø hjorth /
Den første del af sæsonen på begynderholdet går med at samle op på, hvad svømmeren har lært på Leg og Plask, det vil sige at få alle børnene i vandet. Dernæst påbegyndes indlæringen af crawl og rygcrawl. Undervejs vil der også blive lagt vægt på raketstarter, spring i vandet både i lav og dyb ende samt begyndende hovedspring. Der bliver også undervist lidt i butterfly på lavt niveau. Målet er at smide bælte og vinger sidst på sæsonen. I slutningen af sæsonen vil der også blive lagt vægt på livredning og selvredning i børnehøjde igennem øvelser, som svømmerne kender i forvejen. Begynder - lav ende er til de svømmere der måske ikke er så glade for at skulle svømme på det dybe vand. Vandet i sportsbassinet kan føles rigtig koldt selvom man er aktiv i vandet. Det kan derfor være en god ide at benytte en våddragt til børn for at holde varmen.
Periode: 04.09.2020 - 25.06.2021
Tilmeldte: 14/14
Rater: 2
Ratepris: 680 kr.
Engangsbeløb 1360 kr.
Tilmeld venteliste

DGI Vandhuset Panteren/Lav bassin

Tirsdag
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
16.00BEGL 203       
16.15 640.-       
Fredag
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
16.00BEGL 209       
16.15 Venteliste