Info
Bold og Leg
 
Dette hold er for dig der godt kan lide vand, og som elsker at lege med en bold.

På holdet vil der være svømmeundervisning samt en masse lege og øvelser med bolde, som leder hen imod at spille vandpolo.

Vandpolo er for børn og unge. Aldersgrænsen er minimum 8 år. Du skal være fortrolig med at være i vand, kunne have hovedet under vand samt færdes på den dybe del af bassinet. Det anbefales at du kan svømme minimum 25 meter uden hjælpemidler.

Læs mere om kontingent og vilkår:

Kontingent og vilkår

I Vandhuset bruges elektronisk armbånd til adgangskontrol, samt til at aflåse skabe i omklædningsrummene. Hvis svømmeren allerede har et armbånd fra sidste sæson kan dette genbruges ellers kan et nyt købes i receptionen til svømmehallen for 50kr.

Armbånd administreres af DGI Huset Panteren. Læs mere på følgende link:

DGI - Armbånd for foreninger

 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Bold & Leg - (230)
Tirsdag Tid: 17:15 - 17:45
Sted: DGI Vandhuset Panteren, Terapibassin
Svømmeskole træner: Mette Jensen /
Instruktør: Mette Jensen /
Afkrydser: Mette Jensen /
Dette hold er for dig der godt kan lide vand, og som elsker at lege med en bold. På holdet vil der være svømmeundervisning samt en masse lege og øvelser med bolde, som leder hen imod at spille vandpolo. Vandpolo er for børn og unge. Aldersgrænsen er minimum 8 år. Du skal være fortrolig med at være i vand, kunne have hovedet under vand samt færdes på den dybe del af bassinet. Det anbefales at du kan svømme minimum 25 meter uden hjælpemidler.
Periode: 01.09.2020 - 22.06.2021
Tilmeldte: 0/12
Rater: 2
Ratepris: 680 kr.
Engangsbeløb 1360 kr.
Tilmeld

DGI Vandhuset Panteren/Terapibassin

Tirsdag
1
17.15BLE 230
17.30 680.-