Info

Begynder - Varmt Bassin

Den første del af sæsonen på begynderholdet går med at samle op på, hvad svømmeren har lært på Leg og Plask, det vil sige at få alle børnene i vandet. Dernæst påbegyndes indlæringen af crawl og rygcrawl.

Begynder - Varmt Bassin er til de svømmere der måske ikke er så glade for at skulle svømme i det køligere sportsbassin.

Læs mere om kontingent og vilkår:

Kontingent og vilkår

I Vandhuset bruges elektronisk armbånd til adgangskontrol, samt til at aflåse skabe i omklædningsrummene. Hvis svømmeren allerede har et armbånd fra sidste sæson kan dette genbruges ellers kan et nyt købes i receptionen til svømmehallen for 50kr.

Armbånd administreres af DGI Huset Panteren. Læs mere på følgende link:

DGI - Armbånd for foreningerKlik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Begynder Hold - Varmt Bassin - (205)
Tirsdag Tid: 17:30 - 18:00
Sted: DGI Vandhuset Panteren, Familiebassin
Svømmeskole træner: Anton Christiansen /
Instruktør: Anton Christiansen /
Hjælpeinstruktør: Aviaja Bækkeskov /
Afkrydser: Anton Christiansen /
Den første del af sæsonen på begynderholdet går med at samle op på, hvad svømmeren har lært på Leg og Plask, det vil sige at få alle børnene i vandet. Dernæst påbegyndes indlæringen af crawl og rygcrawl. Undervejs vil der også blive lagt vægt på raketstarter, spring i vandet både i lav og dyb ende samt begyndende hovedspring. Der bliver også undervist lidt i butterfly på lavt niveau. Målet er at smide bælte og vinger sidst på sæsonen. I slutningen af sæsonen vil der også blive lagt vægt på livredning og selvredning i børnehøjde igennem øvelser, som svømmerne kender i forvejen. Begynder - lav ende er til de svømmere der måske ikke er så glade for at skulle svømme på det dybe vand. Vandet i sportsbassinet kan føles rigtig koldt selvom man er aktiv i vandet. Det kan derfor være en god ide at benytte en våddragt til børn for at holde varmen.
Periode: 01.09.2020 - 22.06.2021
Tilmeldte: 15/15
Rater: 2
Ratepris: 0 kr.
Engangsbeløb 1360 kr.
Tilmeld venteliste

DGI Vandhuset Panteren/Familiebassin

Tirsdag
1
17.30BEGV 205
17.45 Venteliste