Efterår 2018 til forår 2019 01.09.2018  -  30.06.2019
Vejledning

Baby Svøm 0-1 år (BA1)

Babysvøm er der fokus på relation mellem forældre/barn. Vi arbejder med din babys tryghed i vandet, støtter den motoriske udvikling og giver din baby en bevægelsesfrihed og sansestimulering som ikke kan opnås på land.

Dette hold henvender sig til forældre og børn 3-12 måneder.

Holdet bliver tilbudt for 3 måneders perioder.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Baby Svøm 1-2 år (BA2)

Babysvøm 1-2 år tager vi skridtet videre fra babysvømningen. Undervisningen foregår på børnenes præmisser og aktiviteterne vil stige i fart, men relationen mellem forældre og barn er stadig i fokus. Der arbejdes med at skabe tryghed, tillid og vandglæde, så barnet selvstændigt kan klare sig i vandet uden forældre.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Mikrosvøm 3-4 år (MIK)

På mikrosvøm arbejdes videre med at skabe tryghed i vandet for barnet. Der arbejdes ud fra svømmeunionens nye koncept Leg med Blop, hvor der tages udgangspunkt i leg for at skabe tryghed i at færdes i vand. Der arbejdes med de 4 fokusområder elementskifte, balance, bevægelse og vejrtrækning.

Forældre er velkommen til at deltage sammen med børnene i første del af sæsonen.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Leg og Plask (LP)

Her bliver der lagt vægt på at få skabt tryghed omkring det at komme i vandet samt tilvænning til at færdes i vandet. Der vil samtidig blive fokuseret på at skabe fremdrift på forskellige bevægelsesmåder med arme og ben. I slutningen af sæsonen vil der også blive lagt vægt på livredning og selvredning i børnehøjde igennem øvelser, som svømmerne kender i forvejen. Undervisningen foregår med bælte og vinger.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (8)

Begynder Hold (BEG)

Den første del af sæsonen på begynderholdet går med at samle op på, hvad svømmeren har lært tidligere, evt. på Leg og Plask, det vil sige at få alle børnene i vandet. Dernæst begynder indlæringen af crawl og rygcrawl. Undervejs vil der også blive lagt vægt på raketstarter, spring i vandet både i lav og dyb ende samt begyndende hovedspring. Der bliver også undervist lidt i butterfly på lavt niveau. Målet er at smide bælte og vinger sidst på sæsonen. I slutningen af sæsonen vil der også blive lagt vægt på livredning og selvredning i børnehøjde igennem øvelser, som svømmerne kender i forvejen.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (8)

Begynder Hold for 10-13 Årige (BEG10)

Holdet er for børn mellem 10 og 13 år, der ikke har lært at svømme endnu, eller kun kan lidt, og som har lyst til at lære at svømme. Holdet er en kombination af vandtilvænning og begyndersvømning for større børn. Undervisningen tilpasses den enkelte svømmers niveau, og målet er at svømmeren lærer at svømme de forskellige stilarter.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Let Øvede (LØV)

Den første del af sæsonen bruges på at samle op på hvad svømmerne har lært på begynder. Dernæst sættes der fokus på de 3 stilarter Crawl, rygcrawl og butterfly. Det er målet at svømmeren efter endt sæson kan svømme de 3 stilarter med koordinerede bevægelsesmønstre og med en rytmisk tilpasset vejrtrækning. Der bliver også instrueret lidt i brystsvømning på lavt niveau. I slutningen af sæsonen vil der også blive lagt vægt på livredning og selvredning i børnehøjde igennem øvelser, som svømmerne kender i forvejen.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Øvede (ØVE)

På øvede holdet bygges der videre på, hvad svømmeren har lært på let øvede. Det er målet at svømmeren efter endt sæson har kendskab til de 4 stilarter. Ud over tekniktræning i de 3 stilarter crawl, rygcrawl og butterfly, vil der på øvede også lægges vægt på at lære den fjerde stilart brystsvømning. I slutningen af sæsonen vil der også blive lagt vægt på livredning og selvredning igennem øvelser, som svømmerne kender i forvejen.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Aspirant hold (ASP)

På aspirantholdet bliver der trænet I alle 4 stilarter. Der vil både blivet trænet teknik i stilarterne men der vil også være fokus på andre dele af svømningen, som fx elementskifte (hovedspring, vendinger mm). Holdet træner 3 gange om ugen, hvor noget af træningen er landtræning. Målet med træningen er at gøre svømmeren klar til at komme op i eliteafdelingen. I løbet af sæsonen skal svømmerne deltage i forskellige begynderstævner.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ungdomsmaster (UMA)

Ungdomsmasters er et svømmehold for unge mellem 15 og 24 år. På holdet vil der blive svømmet efter programmer udfra den enkelte svømmers niveau. Der vil være fokus på teknik i alle fire stilarter crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly. Der vil være mulighed for at stille op til stævner i løbet af sæsonen, hvis man ønsker det. Ungdomsmasters har mulighed for at træne sammen med Masters mandag og lørdag.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Teen-hold (TEEN)

Teenhold er for børn og unge mellem 12 og 20 år.

Teenholdet er holdet, hvor alt er tilladt. Livredning, udspring, vandpolo, synkronsvømning. Der er ingen grænser for, hvad vi kan lave i vandet. Eneste krav er, at det skal være sjovt. Programmet for sæsonen vil blive lavet i samarbejde med svømmerne. Teenholdet er for dig, der gerne vil have noget sjovt og anderledes svømmetræning, men som ikke gider elitesvømning.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Elite (ELITE)
Eliteholdet er det bedste hold i konkurrenceafdelingen. De har dryland træning, styrketræning, morgentræning og er samlet i bassinet i 13 timer om ugen.
Man kan ikke tilmelde sig eliteholdet hvis man ikke svømmer der i forvejen- dette foregår kun ved træner anbefaling. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Masters (MAS)
Masters er primært for svømmere over 25 år, men ungdomsmasters kan også svømme her.Der er typisk tale om gamle elitesvømmere der ønsker at holde formen vedlige.
Der svømmes efter program op til 3 km - så det stiller krav til ens svømefærdigheder
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aqua-Fitness (AFI)

Aquafitness er for alle: svømmere, ikke-svømmere, damer og herrer.
Vi arbejder i vandet med kroppen og dens bevægelser til glad musik.
Vi anvender forskellige redskaber og bruger gymnastikken som inspiration. Hensigten er at øge bevægelighed og smidighed, samt at styrke muskler, led og arbejde med konditionen. Øvelserne kan både udføres i den lave og dybe ende af bassinet.
Her får du et alternativ til både gymnastik og almindelig svømning.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Motion (MOT)
Kom og svøm i hyggeligt samvær med andre motionister.
Her er svømningen blot en del af samværet.
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Vandskræk voksne (VANDS)

Vandskræk, voksne er for dig, som ikke er tryg ved vand, men som er fast besluttet på at blive det. Holdet går roligt frem, og der er fokus på den enkelte svømmers behov samtidig med, at undervisningen er målrettet holdets fælles udvikling. Der anvendes forskellige redskaber i undervisningen. Målet er at opbygge en tryghed i og omkring vand.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Vandskræk voksne - øvede (VANDØ)
Vandskræk voksne øvede er fortsætterholdet for dig, som har gået på vandskræk, voksne. Her bygger vi videre på det, du har lært, og der arbejdes stadig med den enkelte svømmers personlige udvikling og det at blive fortrolig med vandet. Målet er at blive helt fortrolig med vandet, så en egentlig svømmeundervisning kan påbegyndes på voksenundervisning.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksenundervisning (VUV)

På Voksenundervisning vil du lære forskellige svømmeteknikker til at forbedre og udvikle din teknik indenfor de 4 stilarter, crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly. Holdet vil blive trænet af en af vores elitetrænere og tidligere elitesvømmer.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Triatlon / Crawl (TRI)

Har du meldt dig til et triathlon stævne, men kan egentlig ikke svømme crawl? Så er triathlonholdet noget for dig. Her bliver de basale crawlteknikker gennemgået. Der bliver lagt fokus på armtaget, benspark, vejrtrækning, vendinger, kort sagt alt man skal kunne for at svømme crawl. Der vil være fokus på at øge din hastighed uden at bruge flere kræfter. Den første måned vil blive brugt på personlige samtaler med den enkelte svømmer, så der kan blive lagt et personligt træningsprogram udfra den enkeltes mål og ønsker.
Så kunne du tænke dig at blive hurtigere, uden at bruge mere energi og få sparring med en god træner, så er Triathlon/crawlholdet sikkert noget for dig.

Triathlon/crawl træner 3 gange om ugen. Mandag og onsdag er der fokus på teknik, hvor der står en træner på kanten og underviser. Lørdag svømmes der efter det personligt tilrettelagte program. Her er der ingen fast træner på kanten, men der vil altid være nogen man kan spørge til råds.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aftensvømning Voksne (AVO)

Nyd en stille time i svømmehallen efter en lang dag. Der er mulighed for at svømme i det store bassin, og i den nye hal vil også varmtvandsbassinet og saunaen kunne benyttes.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aquaboard (AQBO)
Aquaboard er til dig, der vil prøve alternativ og sjov træning. Træningen foregår på store oppustelige måtter i vandet, hvor vi laver forskellige styrke og yogaøvelser. Aquaboardet fungerer som en balancetræner og øger intensiteten af alle øvelserne. Det er sjov og anderledes træning i vand. Vi har plads til 10 deltagere.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Aquaboard yoga (AQYO)

Aquaboard yoga er et hold med fokus på yoga og afslapning. En halv time hvor pulsen kommer helt ned. Vi laver forskellige yogaøvelser på vores aquaboard, der samtidig fungerer som en balancetræner.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Passive medlemmer (PAS)
Her kan kan medlemmer melde sig på og støtte lubben økonomisk.
Man kan ikke svømme som passiv.
Jf. vedtægterne skal bestyrelsesmedlemmer også være passive medlemmer
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)