SPONSORSTØTTE SØGES TIL VORDINGBORG SVØMMEKLUB

11-04-2024

Vi søger sponsorstøtte til at udvikle og bevare vores svømmeklub; at skabe aktive vandtilbud og uddanne børn og unge samt skabe fællesskaber på tværs.

Vordingborg Svømmeklub holder til i svømmehallen i DGI-huset i Vordingborg. Vi har i skrivende stund 300 medlemmer fordelt på hold fra babysvøm, begynder, konkurrence/elite, voksen, vandskræk m.fl.  Klubbens holdundervisning arbejder med både leg, fællesskab og konkurrence. Som forening prioriterer vi en bredde, hvor børn og unge lærer at kende og begå sig sikkert i vand. Vi prioriterer samtidig, at give dem som vil, de udfordringer, de skal bruge; dels i forskellige vandformater for teenagere, dels for unge og voksne i open water, dels på de øvede hold og som konkurrencesvømmere. Samtidig har vi fokus på et miljø i klubben, som støtter forskellighed og et fællesskab, hvor der for den enkelte svømmer er trygt at være.

For at dette fungerer er det vigtigt at holdsvømningen suppleres af for eksempel årlige stævner både internt i klubben samt eksternt (for øvede og konkurrencesvømmere), hvor svømmerne møder hinanden på tværs af holdene og for øvede og konkurrencesvømmere på tværs af klubber, samt prøver sig selv af i et konkurrerende miljø men under trygge og opbakkende forhold. Desuden afholder vi en årlig aquacamp i sommerferien, hvor klubbens svømmere samt nye eller interesserede mødes i vandleg og fællesskab. Som forening tager vi et aktivt ansvar i forhold til at uddanne unge mennesker i både svømning, vandsikkerhed og i at kunne tage et ansvar. Størstedelen af vores hjælpetrænere er svømmere eller tidligere svømmere i klubben, som fra de er 13 år kan uddanne sig som hjælpetrænere og blive ansat i klubben. Fra de er 15 år kan de videreuddanne sig til trænere i klubben, og den erfaring og ansvarsfølelse, som uddannelse og job som hjælpetræner/træner skaber, er en vigtig del af foreningens arbejde

Vordingborg er den kommune i Danmark med flest kilometer kystlinje; bevarelse og udbredelse af svømning i lokalområdet er derfor vigtigt. Endvidere uddanner og ansætter Vordingborg Svømmeklub hvert år en række unge fra 13 år og op som hjælpetrænere og trænere. Foreningslivet bygger på fællesskab og medansvar og er et vigtigt aktiv i ethvert lokalsamfund.

Med denne ansøgning og dit sponsorat kan vi gøre aktiviteterne i svømmeskolen bedre til gavn for alle både gamle og nye medlemmer, samt sikre fremtiden i Vordingborg svømmeklub.

 

 

 

 

 

Vi håber I vil se positivt på vores ansøgning og hvis det har vagt interesse bedes i kontakte undertegnet så vi i fællesskab kan lave en sponsoraftale. Skulle der være spørgsmål, kan undertegnet kontaktes på telefon, eller mail

 

 

På vegne af Bestyrelsen i Vordingborg Svømmeklub

Claus Johansen, Bestyrelses medlem,

Tlf 20 40 27 22 (Lig gerne besked hvis jeg ikke svare) - mail claus.jo@hotmail.com


Vores sponsorer