Vordingborg Svømmeklub står over for udfordringer: Medlemsnedgang og økonomisk pres

11-06-2024

Et opråb fra bestyrelsen i Vordingborg svømmeklub. De seneste år har været præget af en betydelig medlemsnedgang, hvilket har sat vores klub økonomisk under pres.

Trods vores ihærdige forsøg på at tilbyde nye og spændende træningsmuligheder, især med indførelsen af forskellige holdtyper i det nye DGI vandhus, har vi ikke formået at tiltrække tilstrækkeligt med deltagere. Denne udfordring, kombineret med den generelle medlemsnedgang, har tvunget os til at genoverveje vores økonomiske strategi.

Vi prioriter at sikre vores unge trænere og hjælpetrænere en rimelig løn, som en anerkendelse af deres dedikation og engagement i klubben. Ofte er det de unges første oplevelser med arbejdsmarkedet. Vi som klub har et samfundsansvar for klubben unge mennesker. Desværre har vi i løbet af det sidste halvandet år været nødsaget til at skære kraftigt ned på vores udgifter for at håndtere den økonomiske udfordring.

Det er med stor beklagelse, at vi nu er nået til et punkt, hvor vi har været nød til at slå flere hold sammen og dermed afskedige flere af vores unge trænere samt førsteholdstræneren. Det har været en svær men nødvendig beslutning for klubbens overlevelse.

Vores klub ligger i kommunen med Danmarks længste kystlinje. Vordingborg har brug for en svømmeklub. Vi vil være kede af ikke at kunne tilbyde svømmeundervisning for alle aldersgrupper.

Vi har oprettet en indsamling til støtte for klubben via indsamlingsnævnet.

Mange bække små – Alle beløb har interesse – Spørg familien, venner, kollegaerne, naboen, kort sagt hele dit netværk.

Vi håber at vi med støtte fra lokalsamfundet kan drive klubben frem til sommerferien, hvor vi kan se resultatet af de økonomiske besparelser vi har foretaget. Budgettet for den kommende sæson er også lagt bæredygtigt.

Vi vil gerne takke alle vores medlemmer, frivillige og støtter for deres vedvarende støtte og dedikation til vores klub. Lad os sammen arbejde hen imod en lysere fremtid for Vordingborg svømmeklub.

 

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen

 


Vores sponsorer