Etablering af Open Water bane i Vordingborg Svømmeklub
 
Søndag den 19. maj 2019 blev dagen, hvor svømmebanen til Open Water endelig kunne komme i vandet ved Vordingborg Nordhavn.
På billedet herunder, ligger alt det indkøbte udstyr i Jan Nielsens have, i den rækkefølge som det skulle ligge i havet. 
 
 
Har bare her lagt de 2 første ankerringe ved startbøje og første runde markeringsbøje. Der er i alt 11 ankerringe, 2 høje, ca. 1. meter, vende/start/ende bøjer og 9 runde markeringsbøjer. Gul efter første 50. meter og rød efter 100. meter osv. På de første billeder, ses også de kryds toptegn , som skal monteres på toppen af ende bøjerne, men der var sendt forkert beslag med, så de vil blive monteret senere.
 
På billederne herunder ser i udstyret liggende klar til læsning ved slæbestedet. Alt udstyret i havnefoged Peter Kehlets båd og Helle Rasmussen klar til udlægning mellem ankerringe og bøjer. Endelig Peter Kehlet for fuld rulle ude på ruten, hvor svømmebanen nu ligger. 
 
       

De var på havet i næsten 2 timer, med en GPS der drillede lidt, montering af tovværk og kæder på ankerringene, så det kunne dumpes i vandet, samt justering af nogle af de udlagte ringe og bøjer.

Stor tak til Havnefogeden, fordi han ville være behjælpelig med opmåling og udlægning af klubbens nye aktivitet og Open Water træningsbane. Banen er opmålt til 500 meter fra ende bøje til ende bøje.
 
En lang fødsel på et par år er nu endelig i mål og det blev en våd omgang.
 
Stor tak til Jan Nielsen ildsjæl, Open Water og Masters svømmer, der har gjort det muligt at etablere en Open Water bane i Vordingborg Svømmeklub.